Cabinet medical individual, specialitatea ORL

CMI ofera toate serviciile ORL - consultatii ORL - controale, urmarirea starii de sanatate

Stabilirea diagnosticului este facilitata de colaborarea intre specialitati cu posibilitati rapide de investigare paraclinica: laborator analize complet, radiologie, audiologie, investigatii alergologice, etc. Odata stabilit diagnosticul pacientul primeste reteta gratuita sau compensata, in functie de statut: copil, student la zi, salariat, pensionar etc.

DATE DE CONTACT
Pacientii nostri

La consultatii se pot prezenta pacienti nu numai din Bucuresti dar si din tara

Consultatiile sunt gratuite daca bolnavul are bilet de trimitere de la medicul de familie sau alt medic specialist indiferent de varsta. Conditia este sa fie asigurat in sistemul SIUI. Pentru cei ce nu au trimitere, consultatiile sunt contra cost - 160 RON.

Adecvat pentru copii

Impotriva acelor si tratamentelor dureroase

Fiindca avem de-a face foarte mult cu oameni tineri si copii, suntem impotriva acelor si tratamentelor dureroase. CMI Dr. Burghelea realizeaza fizioterapie si tratamente medicamentoase care sa aiba un efect cat mai rapid, cat mai sanatos si cat mai putin traumatizant.

SUNA PENTRU PROGRAMARE

Serviciile noastre

Cabinetul elibereaza avize medicale, adeverinte medicale, certificate pentru comisii expertiza, concedii medicale, recomandari si interpretari analize, etc.
 

Va asteptam la noi sa va convingeti!
Pentru programari, sunati zilnic ( 07 - 17 )
DATE DE CONTACT

Telefon

Mobil: 0744.388.377Fix: 021 242.83.81
Fax: 021 242.66.84

Adresa

Str. Masina de Paine nr. 47Camera 43